Egyedi készítés

 

A egyik legősibb ruházati alapanyagunk az álatok bőrre, amit már az  ősemberek is használtak a testüket beborítva, hogy az időjárás viszonytagságaitól megvédje. A magyar szűcs mesterség régi hagyományokkal és múlttal rendelkezik, amit folytatva szőrmékből, irhákból vagy bőrökből különféle egyedi termékeket készítünk az Ön méretére. Lehet ez szőrmebunda, irhakabát, női bőrkabát, férfi bőrkabát, bőrdzseki, bőrszoknya, bőrnadrág, bőrmellény a klasszikud fekete, barna vagy különbőző színes alapanyagokból.  Minden általunk készített bőrruházati termék válogatott alapanyagokból, gondos munkával, minőségi kellékekkel készül, ami hosszú éveken át ruhatátrának kedvenc darabja lesz.

Minden kedves ügyfelünk egyedi igényét, méretét igyekszünk maximálisan figyelembe venni, gondos, precíz munkával elkészíteni a saját bőrkabátját, hogy a nálunk vásárolt bőrkabát valóban egy kényelmes, divatos és hosszúéletű ruhadarab maradjon.

Látogasson el hozzánk, próbálja fel személyesen is modelleinket, hogy ki tudja választani az Önhöz leginkább illő bőrkabátot. Önt is várjuk megrendelőink között!

Kérdése van? További információra van szüksége? Kérjük hívjon minket a fenti telefonszámok egyikén, vagy írjon nekünk emailt.