Házhoz szállítás

Országos csomagküldés

Ha személyesen nem tudja felkeresni üzletünket, akkor a  katalógusunkban kiszemelt terméket futárszolgálattal tudjuk eljuttatni Önhöz. Ebben az esetben nincs szükség előlegre, fizetni csak a termék átvételekor kell készpénzben a futárnak.

Rendelést a regisztráció után a megrendelő űrlap kitöltésével tehet, ahol a méretei megadása után munkatársunk kiválasztja az Ön méretének megfelelő terméket, amiről  amit e-mailben értesítjük. Minden megrendelést ellenőrzünk, visszaigazoljuk, majd a csomagot 2-3 munkanapon belül szállíttatjuk az ország bármelyik szegletébe távolsági korlátozás nélkül! 100.000 Forint összeg feletti vásárláskor csak bankon kersztül előre utalás esettében tudjuk teljesíteni rendelését, utánvételes vásárlásra nincs lehetőség.  Amennyiben a visszaigazolás után 24 órán belül a bankiutalás nem teljesül a megrendelést töröljük! 

A megrendelt terméket a átvételekor a futárnak vagy a Leather Moda Kft.  11736006-21469776-00000000  számlájára történő átutalással teljesíthet, ahol a megjegyzésbe kérjük a megrendelés azonosítóját feltüntetni.

A szállítási költségek, ami a termék vélárán felül fizetendő a házhoz szállítás esetén.

vásárlási érték előre banki utalással futárnál való fizetés
50.000 Ft-ig 3.000 Ft 3.500 Ft
100.000 Ft-ig 3.500 Ft 4.000 Ft
     

 

 

 

Elállás esettén:

A fogyasztónak joga van elállni a vásárlástól, ha a vásárolt termék nem megfelelő, akkor a termék kézhezvételét követő 14 napon belül kell jeleznie elállási szándékát a webáruház felé írásos formában (pl.: email, postai levél, stb.)és a terméket vissza kell juttatni a webáruháznak az eredeti nyugtával vagy számlával, melynek költsége a vevőt terheli. A webáruházba visszaküldött termék teljes árát  visszafizetjük, kivéve, ha a vásárló a kipróbálás során a termék tulajdonságainak megvizsgálásához szükséges használatot meghaladta. Ilyenkor értékcsökkenést kell elszámolnunk. A pénzt ugyanabban a formában térítjük vissza, amiben a vásárlás megtörtént.

Ha bármi kérdése van, kérem írjon, vagy hívjon!

Don Corleone

+36/22/388954 vagy +36/20/9412587

info@doncorleone.hu